Word een Shots B2B klant

Maak kennis met de speelse S-Line

familie met 5 nieuwe leden,

klaar om te feesten!

Maak kennis met de speelse S-Line familie van Shots: 5 nieuwe leden voegen zich bij het feest!

Bij Shots doen we dingen graag een beetje anders. In plaats van een typische, alledaagse productlancering laten we onze nieuwe toevoegingen aan de S-Line familie van Shots voor zichzelf spreken. Vertrouw ons; je staat een wilde rit te wachten! Deze opwindende producten, vervaardigd uit eersteklas TPR en verpakt in opvallende ontwerpen, staan op het punt om je wildste fantasieën werkelijkheid te laten worden. Tromgeroffel, alsjeblieft...

1. De Verpleegster: "Ik moet zeggen, je hebt mooie aderen."
2. De Lerares: "Laten we nablijven iets interessanter maken."
3. De Franse Dienstmeid: "Ik ben helemaal klaar en gereed voor u... monsieur."
4. De Foute Politieagent: "U heeft het recht om te zwijgen, maar ik betwijfel ten zeerste dat u dat zult doen."
5. De Stewardess: "Maak je klaar voor vertrek; je zult nieuwe hoogten bereiken die je ademloos zullen achterlaten."

Dat was nogal een introductie. Het is precies zo hoe we de S-Line positioneren – leuk, humoristisch en toch met hoogwaardige producten. Dit is de merkidentiteit die we streven; het prikkelt de wens om alles te willen aanschaffen. Het is alsof je een insider grap naar het volgende niveau tilt, of gewoon wanneer je op zoek bent naar het perfecte cadeau tijdens het feestseizoen.

Om een leuke touch aan je winkel toe te voegen, hebben we "The Dirty Cop" als uitgesneden bord dat haar vrienden introduceert, dienend als assistent bij je toonbank of naast de items op je schappen.

Dus, maak je klaar om de speelse en avontuurlijke geest van de Shots S-Line familie te omarmen met deze opwindende nieuwe toevoegingen. Of je nu op zoek bent naar een ondeugend cadeau of een manier om de boel op te fleuren, Shots heeft het allemaal. Doe mee en laat de goede tijden beginnen.

Over S-LINE
De S-Line is een van de interne heldenmerken van SHOTS en geeft een draai aan grappige en ondeugende producten. Het begint met een grap en waar het eindigt, is aan jou. Alle producten van de S-Line zijn een verrassende en grappige toevoeging aan elke winkelruimte of etalage. Dit maakt S-Line een ideaal merk voor offline en online marketing voor elke speciale dag of viering.

Klik hier om de S-Line Masturbators te shoppen.

Discover a World of Inspiration

Dus, ben je klaar om samen met ons een inspirerende reis te maken?

Volg ons op onze sociale kanalen en word deel van onze gepassioneerde community.

@Shots_Europe

brand image
brand image
brand image
brand image