Word een Shots B2B klant

Ontmoet de ontwerper

van Le Désir

Overview trends or inspiration

Ontmoeting met de ontwerper van Le Désir

Een ontmoeting met de ontwerper van de nieuwe Le Désir-collectie 'Shade' stelt ons in staat een blik te werpen in het creatieve brein van Shots: Leandra Burgers. We hebben de gelegenheid om haar vragen te stellen over haar creatieve proces, wat haar motiveert, hoe ze te werk gaat, en zelfs waarom ze geen schoenen draagt.

Kun je ons leiden door jouw ontwerpproces en toelichten hoe je lingerie ontwikkelt die geschikt is voor een breed scala aan lichaamsvormen en -maten?
Mijn proces bestaat uit het kijken naar de markt en beoordelen wat er ontbreekt, wat er al is en wat we kunnen ontwikkelen, welke invloeden er zijn in de mode, wat ik nu en in het verleden op de catwalks zie, invloedrijke personen en haute couture. Dit identificeert wat er in de mainstream mode is, en dat vertaal ik naar onze branche. Vrouwelijke lichamen zijn de belangrijkste inspiratiebron, de vormen en de lijnen. Ik probeer het grootste deel van mijn inspiratie uit Moeder Natuur te halen.

Lijnen in het zand, figuren in het water langs de kant, gewoon een vrucht die je doorsnijdt; ik hou van het strand! Zo maak ik figuren en dan begin ik met tekenen, potlood en papier, schetsen totdat ik denk dat het goed genoeg is, ik heb al materialen en stoffen in mijn hoofd terwijl ik schets.

Iets anders: Het gerucht gaat rond dat je liever geen schoenen draagt. Hoe zit dat?
Hahaha, dat klopt, ik heb veel schoenen thuis maar ik vind ze gewoon niet comfortabel. Ik vind ze wel heel mooi en je kunt je outfit completeren met schoenen, maar als ik aan het werk ben, wil ik comfortabel zijn en dat is met mijn sokken!

Hoe is het om bij SHOTS te werken?
Geweldig, we werken in zo'n leuk en jong team en we bereiken veel. We veroveren onze hele branche en hebben veel vrijheid in deze industrie. Er zijn veel kansen en nog meer ruimdenkende mensen, bovendien hebben we echt een heel leuk en hecht team.

Wat kunnen we dit jaar verwachten van Le Désir?
Toevoegingen aan collecties, maar ook voor het eerst een breder kleurenpalet, de reeds uitgebrachte collecties zullen dit jaar naar een hoger niveau worden getild!

En nu even over de award voor Le Désir!
Whooohooo, ja, en niet zomaar een prijs. We hebben de SIGN Best Lingerie Line gewonnen. Echt super cool, we hadden vorig jaar een geweldige ontvangst met Le Désir en we zijn snel gegroeid. We hebben een aantal geweldige lijnen uitgebracht en deze prijs stimuleert het hele team om naar dat volgende niveau te gaan.


Klik hier om de Le Désir collecties te shoppen

Discover a World of Inspiration

Dus, ben je klaar om samen met ons een inspirerende reis te maken?

Volg ons op onze sociale kanalen en word deel van onze gepassioneerde community.

@Shots_Europe

brand image
brand image
brand image
brand image