Word een Shots B2B klant

Hoe voel jij je het beste?

De nieuwe toevoeging

aan de Classic collectie.

Overview trends or inspiration

Hoe voel je je het beste? De nieuwe toevoeging aan de Classic Collection

Maak kennis met onze prachtige nieuwe toevoeging aan de Le Desir Classic-collectie! Deze lijn bestaat uit 6 betoverende ontwerpen die elke curve en lijn van het lichaam vieren. Voortbouwend op het fundament van onze befaamde Classic-lijn zijn deze nieuwe toevoegingen elegant omhuld in een moderne verpakking. De collectie introduceert nieuwe ontwerpen versierd met boeiende patronen die inspiratie putten uit onze Classic bestsellers.

Hoe voel je je het beste?’ — Deze vraag vormt de essentie van de nieuwe toevoeging aan de Le Désir Classic-collectie. Met elk zorgvuldig ontworpen stuk nodigen we je uit om het antwoord te verkennen. Laat het samenspel van klassieke elementen en elegante verfijning een nieuw ontdekt zelfvertrouwen inspireren dat van binnenuit straalt. We zijn hier om te bewijzen dat je sexy voelen begint met je goed voelen in je eigen huid.

We hebben spannende nieuwe ontwerpen toegevoegd aan onze beruchte Le Désir Classic-collectie. Stukken zoals het bodystocking met slip zijn waardevolle toevoegingen die we misten in deze collectie. Deze lingerie-stukken hebben nieuwe lijnen en vormen om de rondingen van het lichaam te benadrukken, zoals de lijnen op de achterkant van de slip of de tailleband die we hebben toegevoegd om de taille op een prachtige manier te accentueren. Bovendien hebben we donkerdere secties toegevoegd aan sommige items om te voorkomen dat deze gebieden doorschijnend zijn, wat behoorlijk gunstig kan zijn om je comfortabeler te voelen in deze lingerie. Want het draait allemaal om jezelf zijn en je geweldig voelen terwijl je het doet!

Om de nieuwe Le Désir Classics op een aantrekkelijke manier aan te vullen, hebben we een set winkel POS-materiaal ontworpen die een opvallende banner en ansichtkaarten bevat die de prachtige details van de lingerie laten zien. Deze ansichtkaarten zijn perfect om een persoonlijke touch toe te voegen bij het geven van lingerie als cadeau!

Klik hier om de Le Désir Classic toevoegingen te shoppen

Discover a World of Inspiration

So, are you ready to embark on an inspiring journey with us?

Follow us on our social channels and become part of our passionate community.

@Shots_Europe

brand image
brand image
brand image
brand image